Cloud Harddrive

Cloud Drive

Versleutelde lokale schijf
Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault zijn beschermd door 256-bit versleuteling.
Wanneer u de Nomadesk applicatie afsluit, worden uw Vaults onzichtbaar. Hierdoor kunnen personen die hier niet voor gemachtigd zijn, geen toegang krijgen tot uw data.
Als u de Nomadesk applicatie opstart en uw persoonlijke wachtwoord ingeeft, worden de Vaults weer zichtbaar en zijn uw mappen en bestanden direct beschikbaar binnen uw standaard bestandsbeheer applicaties, zoals Windows Explorer en Mac Finder.

TheftGuard
Versleutelde opslag en beveiliging met een wachtwoord is slechts de eerste linie van de beveiliging tegen dataverlies of –diefstal.
In geval van diefstal of verlies van uw laptop, tablet of smartphone, kunnen alle bestanden en folders in je Nomadesk Vaults op afstand worden gewist zodra een onbekende gebruiker toegang tot je gegevens probeert te krijgen.
Nomadesk gebruikt hiervoor een uniek serienummer dat is gekoppeld aan ieder apparaat. De tracking functie zorgt er zelfs voor dat u in Google Maps kunt zien waar uw apparaat zich bevindt.

Ongelimiteerde Backup
Crasht uw harde schijf of wordt uw computer gestolen? Dan gaat met Nomadesk uw data niet verloren.
Iedere keer dat een bestand wordt gewijzigd of er een nieuw bestand wordt opgeslagen op uw Vault, wordt er namelijk een backup gemaakt in de cloud.
Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers gelijkmatig toegang hebben tot de cloud, geldt de Fair Usage Policy voor deze ongelimiteerde backup.

Herstel van bestanden
Nomadesk biedt ook uitkomst wanneer uw bestanden per ongeluk verwijderd zijn. Er worden namelijk 14 dagelijkse backups bewaard van uw Vaults.
Met de herstelfunctie op uw Nomadesk online portal (at myNomadesk.com) kunt u eerdere versies van uw Vaults terughalen.

Automatische synchronisatie
Nomadesk synchroniseert automatisch uw bestanden en mappen. Het enige dat u hoeft te doen is uw bestanden naar de Vault slepen of ze hier direct in op te slaan.
Iedere keer dat u inlogt scant Nomadesk de online Vault en worden bestanden die zijn toegevoegd of gewijzigd automatisch gesynchroniseerd bij iedereen met wie u de Vault deelt.

Online File Manager
Het Nomadesk online dashboard geeft u de mogelijkheid om eenvoudig en veilig uw bestanden te beheren vanaf iedere computer.
U kunt de intuïtieve file manager gebruiken om uw Vaults te bekijken, meerdere bestanden tegelijkertijd te uploaden, bestanden te verplaatsen, kopiëren of hernoemen, foto’s voor te vertonen en bestanden te delen via FileLink.

Mobiele Apps
Nomadesk heeft vijf mobiele apps waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw bestanden vanaf ieder gebruikelijk platform.
De mobiele apps zijn beschikbaar voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en BlackBerry.
Download jouw mobiele versie van Nomadesk!