Hosting pakketten

Webhosting

We zijn continu online. Het is dus belangrijk dat uw website altijd bereikbaar is en goed functioneert. Wij bieden webhostingpaketten aan die afgestemd zijn op uw eisen. Of u nu een kleine website of een veeleisende dynamisch website heeft, bij ons vindt u het juiste pakket.

Snel opgeleverd

Indien u een webhostingpakket bestelt, dan wordt dit snel opgeleverd. U kunt binnen een aantal uren aan de slag. De webserver wordt op uw verzoek voorzien van een Windows of Linux Operating System.

Shared Webhosting

Heeft u een betrekkelijk eenvoudige website en bent u op zoek naar webhosting tegen zeer lage kosten? Kies dan voor Shared Webhosting. U kunt bij Shared Webhosting gebruik maken van de Content Management Systemen (CMS) van Joomla, Drupal en WordPress.

Dedicated Webhosting

Voor veeleisende websites adviseren wij Dedicated Webhosting. Wij stellen een webserver voor u beschikbaar met dedicated processorkracht en werkgeheugen. De webserver wordt inclusief Directadmin of Plesk control panel geleverd. Met dedicated webhosting beschikt u voor een goede prijs over professionele webhosting.

Back-up

Er wordt elke dag een back-up gemaakt van uw website, in geval van nood kunnen wij deze tot 5 dagen terug herstellen.
Dit zorgt er voor dat uw website een minimale down-time heeft bij een calamiteit.

Hosting pakkettenBasicMediumHigh
Opslagruimte1Gb5Gb15Gb
Dataverkeer5Gb10Gb25Gb
Domeinen1510
Sub-Domeinen515Onbeperkt
E-mailaccounts515Onbeperkt
E-mailforwarders515Onbeperkt
MySQL Databases1510
FTP Accounts15Onbeperkt
Prijs per jaar excl. BTW€ 50,-€ 85,-€ 125,-